Insurance & Finance

Bij Triple Orange begeleiden wij u zowel privé als zakelijk bij het inventariseren van, adviseren over en het sluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen, bankspaarproducten en pensioenen.

Sinds 1970 zijn wij actief als assurantiekantoor. Met ingang van 2017 bemiddelen wij onder de naam Triple Orange in al deze producten. Henri Bijl neemt u in het assurantiekantoor bij de hand. Henri is sinds 1999 actief als assurantieadviseur en heeft alle kennis en papieren om u onafhankelijk en gedegen te adviseren. Daarnaast bent u, met alle fiscale kennis in huis, verzekerd van een beter advies.

Bij Triple Orange bent u vrij om te kiezen welk beloningsmodel wij voor u hanteren. Of dat nu is op basis van een vooraf besproken bemiddelingsfee, op basis van provisie bij schadeverzekeringen, op basis van abonnementen voor uw totale verzekeringspakket of op basis van een uurtarief.

Met onze ruime ervaring bent u verzekerd van een eerlijk, onafhankelijk  en betaalbaar advies; duidelijk en open. Onafhankelijkheid gegarandeerd; er zijn geen banken of verzekeraars die een belang in Triple Orange hebben.