Bedrijven

Ondernemen of Verzekeren, waar bent u beter in?

Binnen uw bedrijf heeft u als ondernemer met vele facetten te maken. Management, personeelsbeleid, risicobeheer, fiscale wetgeving en onze overheid die altijd weer met iets nieuws komt.

Het zou fijn zijn als de problematiek rondom deze facetten u uit handen genomen worden, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Voor u draait het daar tenslotte om.

Triple Orange biedt u de oplossing!

Samen met u inventariseren wij de risico’s om deze vervolgens te kunnen beheersen. Dat is onze specialiteit. U kunt bij ons, als onafhankelijk adviseur, kiezen uit meer dan 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Met onze kennis en ervaring bieden wij u de juiste mix van verzekeringsoplossingen. Of het nu gaat om u als directeur / eigenaar, uw bedrijfsmiddelen of uw personeel, wij hebben de voorzieningen voor u in huis. Voor uitzonderlijke of specifieke zaken schromen wij niet om te klankborden met ons netwerk van accountants, advocaten, notarissen en banken. Dit alles om u een passende oplossing aan te kunnen reiken. Maatwerk, dat is wat wij leveren! Kortom, zoekt u een adviseur die betrokken is bij uw bedrijf, dan verzekeren wij u dat u bij ons aan het juiste adres bent. Een totaalconcept voor u als totaalrelatie.

Terug naar verzekeringen